luni, 8 august 2011

mare 2007

M-am intors de la mare si pot sa zic ca le-am facut pe toate, mai putin sa fac plaja si sa ma bronzez ...ce vreme s kkt a putut sa fie!!! Oricum, am prins o zi mai insorita in care am putut sa ne aratam funduletele bronzate pe munte si am reusit sa ma balacesc de cateva ori in mare, desi acum astept sa merg din 5 in 5 minute la baie (probabil ai mei rinichi suparati d la cat frig au indurat).

Prima zi a inceput la ora 6... tren frumos, din ala nou.. care e personal in strainatate...de... adica 90-100 de oameni in acelasi vagon, fara compartimente sau alte incaperi mai mici, doar cu niste gemulete pe post de separeu. Romanu, tot roman.. hai cu maneaua, hai cu maneaua...ca de la Brasov in Constanta numai asta am auzit! Si ce daca sunt ink o suta de oameni cu mine, ce daca unora nu le place..sa auda toata lumea de fratii si dujmanii mei!! Si desi te asteptai sa fie un pusti d-ala de 14-15 ani cu breton blond, pantaloni rosii de fas si un tricou cu ceva inscriptie aurie, dar cu telefon „jmeker”... sunetele proveneau (intr’adevar de la un telefon jmeker, cu enshpe mii de mega) de la un adult in toata firea, om la 40 si ceva de ani, cu familie (inclusiv copii...carora se presupune ca trebuie sa le ofere educatie..), care mergea in concediu la mare.. Si pe langa toate astea, in cealalta parte a vagonului se aflau o gasca de adolescneti de varsta mea care faceau o galagie crunta si care nu aveau de gand sa se plictiseasca pe tren, asa ca au pornit la vanatoare de gagici(asta ne include si pe mine si pe fete)...Asa ca nu am reusit sa adorm sau sa ma relaxez. Dupa 8 ore si ceva de Salam, Adrian Minune&co, „Daria, iubirea mea”, „Daria, te iubesc”, „Fetele, singure, singure?” si „Papusheee”...am ajuns la mare. Din Constanta am luat microbuzul si dupa ink o ora am ajuns in Costinesti.

4 fete frumoase (si modeste), singure la mare. Fara baieti, fara griji, fara soare si fara prea multi bani.

Ne-am dus la pensiunea unde facusem rezervare. In curte ne-a sunat doamna, care nu a dat ochii cu noi...proprietara, sa ne spuna ca s-a produs o neintelegere si ca vom sta la vecina ei, ca nu ne mai poate primi. Vecina ei, o baba gretoasa si nesimtita, care ne-a luat cu 5ron in plus si care ne-a spus fain frumos „ori stati ori plecati.in 10minute vreau un raspuns”. Constranse de faptul ca eram singure si prea obosite  intr-un alt oras si ca vroiam sa facem o data un dus, ne-am trezit in cele 5 minute intr-o camera de 3 persoane(una dintre noi a trebuit sa plece in alta parte sa doarma), 6m patrati...si cam atat. A, si cu portofelele ceva mai subtiri.

Gata dusuletzul, ne-am echipat in costumele de baie, ne-am luat prosopelele si fugutza pe plaja.. Unde era mai mult decat aglomerat. Cearfas langa cearsaf, sute de oameni...plin...plin! nici nu aveam pe unde sa calcam (era duminica, d-aia).

Putina, dar foarte putina balaceala...si zgribulit pe prosop. Soarele era cam trist si nu zambea cum ar trebui sa o faca in fata atator trupuri dezvelite sa ii primeasca caldura. Am incercat sa fac plaja, chiar mi-am dat silinta sa ma mai bronzez...ma batzaiam de pe o parte pe alta, mai fugeam la apa...mai plecam dupa o inghetata...degeaba.

Seara nu am stat mult pe afara, am fost cam maniaco-depresiva. Oriunde ma uitam numai cocalari iesiti la agatat sau cupluri. Eram obosita, nervoasa, nu aveam chef de nimic... si colac peste pupaza un pusti de vreo 10 ani mi-a spus ca seman cu „brazilianca din filmul lui porno”.. Macar asta a fost original. Asa ca le-am lasat pe fete si mi-am luat curu’ de brazilianca si m-am refugiat in camera, unde am dormit ca un bebelus.

Si a doua zi de dimineata, pe plaja...Tot asa...”la 7 sunt pe plaja si fac yoga”...riiiiight...am ajuns pe la 11, am stat pana pe la 1-2, am mancat...chestii pe care le face tot omu’ la mare. Seara ... genial. Am parasit zona de cocalari a Costinestiului si am mers in WhiteHorse, unde am ascultat muzica buna, am baut tequila(mocca), am baut bere(mocca), tequila(mocca), tequila, tequila...am dansat cu fetele, m-am intalnit cu Mda, Elisa si Infernus (felicitari pentru cel mai dragut cuplu -Mada si Infernus), l-am urmarit pe „Axl” cum bea, s-a luat curentul...si am fugit pe ploaie acasa. O noapte frumoasa.

A treia zi... p**a plaja, p**a soare, am stat in camera pana cand ni s-a facut foame si a trebui sa ne luam barca si sa mergem sa mancam. Seara, ca sa scapam de baietzasii din cladire, care erau in calduri si putin ofticati ca ploua prea tare ca sa agate, „fetele din Brasov” au parasit cladirea pe ditamai furtuna. S-a rupt si umbrela, s-au spart si sperantele noastre de a mai ajunge in WH, asa ca ne-am luat shaorma si gogosi si ude leorca ne-am refugiat la cea mai apropiata terasa de langa „fluviu”. Acolo ne-am intalnit cu cativa colegi de liceu cu care am hotarat sa ne vedem mai incolo in camera noastra „mare” ca sa bem whiskey.

Si asa se face ca peste 3 ore si doua sticle goale de whiskey, cei 8 (3 fete  si restu baieti) ne-am luat inima in dinti, prin frig si prin ploaie si ne-am dus pana la urma in WH. Unde din nou, bere, tequila, tequila, tequila, ploaie, tequila.....dans, tequila, baieti cu plete in calduri, din nou „Axl” (de data asta ceva mai hotarat), baietii si Ioana din Drobeta, multe invitatii la dans, cateva refuzuri, conversatie prin telefon cu iubitu’ plecat prin Europa  care bause absinth si era foarte vesel, „pot sa iti spun ce sanii frumosi ai?”, inchis WH la ora 5 dimineata, „Pa, „Axl” ” si  plecat cu ceata mare de olteni necunoscuti pe plaja.. Pe plaja, unde era frig, mult prea frig ptr rinichii nostri nevinovati. Asa ca am plecat spre „casa”. Aaaa...si Sanzi i-a cumparat unui baietel de manacare, baietel care muncea in WH sa stranga bani sa ii cumpere surioarei lui papusa cu patut. (trebuia consemnat)

In drum spre casa...era sa fiu violata de un tip ceva mai beat ca mine si mult mai puternic decat noi3 la un loc (mersi Ana si Snzette ca m-ati salvat si scuze ca radeam ca isterica).

A patra zi, ne-am trezit pe la 10, ne-am dus am luat bilete si ne-am enervat pe o gasca de baieti nesimtiti care se tot bagau in fata la casa, am papat, ne-am dus pe plaja, ne-am mai balacit putin, ne-am luat inghe...si pornit-am la drum.

Drumul spre Brasov a fost ceva mai frumos. Mai ales ca in gara am reusit sa cumpar ultimul numar din Sunete. Sac, sac, fetele! Trenul, ca cel de la venire, numai k de data asta oameni mai ok si mai obositi. Muzica buna de la telefon jmeker, polonezi veseli band vin, discutii despre Bic Mac sau „cartofi prajiti-portie mare”... Barfulitze, reviste, mancare...ciocolata calda (Hot in 40 seconds – just like me )...a fost frumos!!

Multumesc fetel mele dragi...A(e)riana, Anna, Sanzette.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu