duminică, 21 august 2011

rugaciunea Dariei, ea a scris-o...Divinitatea nu a auzit-o! De ce?

 Rugaciunea Dariei!
Doamne Dumnezeul meu, asa cum am mai inceput si acum cateva luni, dar nu am continuat, incep si acum sa iti scriu scrisori, pentru ca doar asa reusesc sa pun stapanire pe cuvintele din capul meu. Sunt neascultatoare ca niste cai salbatici, pe care oricat as incerca sa ii invat sa mearga in pas linistit, domol, sa curga lin pe soselele din mintea mei, ele alearga ca niste nebune, fara sa ma astepte.
         Mintea mea o ia la goana si de aceea nu reusesc mereu sa iti spun tot ce am de spus, sa vorbesc cu tine, Doamne asa cum mi-ar placea. Ma conectez la Tine, asa cum m-as conecta la internet. Si Te chem., Tata, in aceasta incapere alaturi de mine. Iti cer lumina si protectia, te rog Doamne, ajuta-ma sa dobandesc intelepciunea prin credinta. Ajuta-ma, Doamne, sa traiesc umilinta, sa ma despart de orgoliul meu bolnav si bolnavicios, de cuvintele urate care imi pocesc sufletul atunci cand le rostesc sau le gandesc doar. Smulge de la mine orice gand urat si negativ, du-l departe si lasa loc doar de lumina, pace si dragoste.
         Ajuta-ma Tata Ceresc, sa cunosc pe deplin iubirea si sa imi las inima sa se deschida si sa pluteasca calatoare in universal Tau minunat. Lasa-ma te rog sa descopar sentimentele astea placate, fiorii si bucuria, sa plece de la mine tristetea si amaraciunea. Protejeaza-ma, Tata, de spiritele rele care doresc nimicirea mea, a finite mele si indepartarea mea de la lumina ta sfanta. Nu le lasa Doamne in preajma mea, a casei mele, a familiei mele sau a prietenilor mei. Du-le in pustiu si in departare.
         Ma rog Tie si pentru sanatatea mea…pe care vreau sa o dobandesc, pe care vreau sa o merit. De aceea, te rog indrumama pe drumul ales, sa iau deciziile cele mai bune, cele care sunt in legatura cu Tine. Imi doresc sa traiesc, sa traiesc cu adevarat si sa respire profund, sa iubesc sis a ma las iubita, da-mi Doamne forta sa lupt cu boala, sa fiu o dovada pentru ceialti a unui altfel de tratament. Ajuta-mi te rog corpul sa primeasca cu drag plantele, medicamentel, apa si mancarea pe care tu Mi le trimiti cu atat dragoste.
         Da-mi te implore puterea de a ma autocontrola, de a fi blanda si curajul de fi buna si de a vea incredere in altii. Ajuta-ma Doamne sa nu o mai necajesc pe mama mea, care se sacrifica in fiecare secunda pentru mine. Nu vreau sa ma mai cert cu ea si sa ii spun cuvinte urate. Ajuta-ma Doamne sa fiu mai independenta, sa imi iau zborul din cuib, fara sa cad. Ajuta-ma sa fac ceva util cu viata mea si cu fiecare clip ape care tu mi-o trimiti.
         Ramai alaturi de mine, Tata ceresc si ivaluie-ma cu lumina ta.
         Amin.

Un comentariu:

  1. Ce frumos a pus Daria in cuvinte lucruri pe care si eu le simt! Ar trebui sa imi scriu pe o hartie aceasta rugaciune sa o citesc mai des, zilnic!

    RăspundețiȘtergere