luni, 26 septembrie 2011

Tie... (mie?)

Sunt zile... sunt acele zile in care simti ca nu valorezi nici doi bani, in care stii ca esti un prost si ca nu esti bun de nimic. Pur si simplu.

Tie... (mie?)

Nu iti iese mamaliga, desi e a 5 a oara cand incerci sa o faci, nu esti buna la mate, dar nici sa scrii la ore nu te chinui, stii ca nu arati bine, ti s-a uscat fata, iti cade parul, si-asa despicat la varfuri, nu ai calciu si mai ca lesini pe strada...zilele alea oribile in care totul merge pe dos si in care te certi cu toata lumea. In care nu dai randament, oricat te-ai fi chinuit inainte. Nu te poti concentra si vezi ca tot ceea ce te inconjoara e o marca a timpului...a timpului care nu mai are rabdare (dincolo de Morometii, chiar nu mai are rabdare).

Ei nu te mai suporta, s-au saturat de tine. Esti obositoate. Esti o povara pentru o lume intreaga. Tu, nu mai vrei nimic. Nu mai vrei sa traiesti si ti-e sila. Vrei doar ciocolata ta si te incapatanezi ca un copil mic. Poate ca, de fapt nici nu iti mai este pofta...dar ii ramai fidela. In plus, asa poti fi impotriva lor. Plangi. 2 ore daca poti. Fii isterica. Plangi. Da, nu esti buna de nimic. Esti urata, esti proasta si incapabila. Vrei sa fugi, dar nu de ei. Vrei sa fugi de tine. Din lumea ta.


*************************************************************************
Pe ea, nu o cunosc.

2 comentarii:

  1. E trist, e cel mai trist ..e cel mai greu de suportat lucru ca un parinte sa-si ingroape copilul. E impotriva firii. Stiu ca ai auzit cuvintele acestea de nenumarate ori, si poate ti le-ai spus si tu atata vreme.. dar nu-ti pierde speranta. Timpul tau inca nu a venit. Mai ai pentru ce trai.. Iar cand va fi momentul, Daria te va astepta...dar acum se supara ca tu te necajesti atat de mult, prea mult, mult prea mult..desi ea, Daria ta, merita mult mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Daria mea merita VIATA! Avea atat de mult de oferit, cel mai de pret dar al Dariei era prietenia, o prietenie sincera, curata,devotata. Imi lipseste Daria, imi lipsesc vorbele ei, privirea ei, mangaierea ei.

    RăspundețiȘtergere